SPORTE TË USHQYERIT

Përshpejtimi i rikuperimeve sportive me peptidet e kolagjenit Peptan

RRITJA E PËRFITIMEVE SPORTIVE

Sporti ka të bëjë me ruajtjen ose përmirësimin e nivelit tonë të performancës dhe gjendjes fizike. Për ta bërë këtë, duhet ta mbajmë trupin tonë në gjendje të mirë për sa i përket forcës dhe masës muskulore. Duhet të jemi të vetëdijshëm se një program trajnimi intensiv me kohë të shkurtër rikuperimi rrit rrezikun e lëndimit, ndërsa forcon nyjat, kockat, gilcat dhe ligamentet – për të parandaluar dëmtimin.

Me një profil unik të aminoacideve, peptidet e kolagjenit – një proteinë e pastër – përmbajnë nivele të larta të aminoacideve glicinë, hidroksiproline, prolinë, alaninë dhe argininë – duke ofruar përfitime specifike ushqimore sportive. Me pak fjalë, ato ofrojnë përfitime të shumta të lidhura me rimëkëmbjen dhe mbështetjen e indit lidhës. (1)

back to top